Verkoop van 4 nieuwbouwvilla’s in Vila Nova (Celorico De Basto-Noord Portugal) VERKOCHT

https://tc-construcoes.pt/index.php/pt/

De villa’s zijn te koop vanaf 159.500 EUR exclusief registratierechten. De villa’s zijn gelegen in een zeer rustige doodlopende straat in het authentiek Noord-Portugal. De gronden zijn ongeveer 540 m2 groot en elke villa is maximaal zuidelijk geörienteerd. Elke villa bestaat uit een mooie living voorzien van een open haard en open geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Villa nummer 2 heeft reeds 3 slaapkamers.

Er is de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 20.000 EUR een privé zwembad te voorzien. De eerste villa heeft reeds een zwembad van 9m op 3,5m. De start van de bouw zal normaal gezien plaatsvinden in maart 2018 en de bouw kan opgeleverd worden tegen juni 2019. Ikzelf ben Belg en woon op ongeveer 8 km van het project en zorg voor de volledige opvolging waarbij u kan rekenen op mijn 20-jarige ervaring als projectontwikkelaar in Belgie. Tevens staan wij onze klanten bij in de volledige administratieve afwikkeling.

Voor degenen die zich definitief willen vestigen in Portugal zijn er heel wat fiscale voordelen die wij u met veel plezier zullen meedelen bij de afhandeling van uw dossier.

Indien u een betalende optie wil nemen op één van de villa’s dan kan u mij bereiken via mijn GSM +351914659963.

Voor onze klanten voorzien wij ook na de aankoop dat zij beroep kunnen doen op onze diensten voor het volledig onderhoud van zowel de tuin als de villa. Ook bij eventuele verhuur kunnen wij instaan voor de opvolging van de opkuis, de was en de afgifte van de sleutels aan de eventuele huurders.

Indien u een bezoek wil brengen aan dit nieuwe project dan kan u steeds onze villa huren in Sao Mamede op 8 km van de locatie van het nieuwbouw project, bij aankoop van een nieuwbouwvilla wordt de huurprijs van Sao Mamede (max. 6 nachten) dan in mindering gebracht van de aankoopprijs van de nieuwbouw villa, op die wijze kan u reeds de sfeer opsnuiven van een verblijf in dit prachtige gebied in Noord Portugal. Indien u echter wenst te verblijven in een hotel in de omgeving dan zullen wij tevens de prijs van uw hotelkamer voor max. 6 nachten terug betalen bij ondertekening van het koop contract met een max. 100 EUR/nacht.