Design villa II te koop in Canedo De Basto (Veigas)

Prachtige Design villa te koop te Canedo De Basto uitgerust met 3 slaapkamers, 2 badkamers, bureel (mogelijkheid tot omvormen naar 4de slaapkamer + badkamer). Er is tevens een garage voorzien voor minimum 3 wagens. Verwarmd zwembad van 18 m op 4,5 m met electrisch rolluik, warmtepomp en zonnecollector.

Terrein is ongeveer 3.300 m2 waarvan een groot deel is uitgerust met een wijngaard.

Deze villa is ook uitgerust met 20 zonnepanelen en een zonneboiler.

Prijs is 650.000 EUR exclusief registratiekosten.

Voor degenen die zich definitief willen vestigen in Portugal zijn er heel wat fiscale voordelen die wij u met veel plezier zullen meedelen bij de afhandeling van uw dossier.

Indien u een bezoek wil brengen aan dit project dan kan u steeds onze villa huren in Sao Mamede op 400 m van de locatie, bij aankoop van deze villa wordt de huurprijs van Sao Mamede (max. 6 nachten) dan in mindering gebracht van de aankoopprijs, op die wijze kan u reeds de sfeer opsnuiven van een verblijf in dit prachtige gebied in Noord Portugal. Indien u echter wenst te verblijven in een hotel in de omgeving dan zullen wij tevens de prijs van uw hotelkamer voor max. 6 nachten terug betalen bij ondertekening van het koop contract met een max. 100 EUR/nacht.