Vastgoed te koop in Noord-Portugal en aan de Silver Coast

Verkoop van luxe design villa in Canedo De Basto (Noord-Portugal)

De villa gelegen in Portugal in Canedo De Basto die hier te huur wordt aangeboden is eveneens te koop voor de prijs van 395.000 EUR alle kosten inbegrepen op uitzondering van de 6,5 % registratiekosten van toepassing in Portugal. U kan alle verdere info betreffende deze villa vinden op deze website.

Te koop: Luxe design villa in Canedo De Basto
Te koop: Luxe design villa in Canedo De Basto

 

Planta SAO MAMEDE

Verkoop van luxe appartement in Braga (Noord Portugal)

Appartement gelegen te Braga (Lomar) is te koop aan de prijs van 185.000 EUR + 6,5% registratierechten. Dit appartement is momenteel verhuurd aan 750 EUR/maand. Het appartement bestaat uit een prachtige living, moderne geïnstalleerde keuken, afzonderlijke WC, 1 suite + 2 slaapkamers en een badkamer, dubbele afgesloten garage en een mooi terras.

Verkoop van exclusieve bouwgrond in Nazare (Costa Prata, Silver Coast)

Prachtige bouwgrond van 3.300 m2 gelegen te Nazare (Serra Da Pescaria) met bouwvergunning voor een villa van ongeveer 800 m2 is te koop voor 400.000 EUR. Deze grond heeft een uitzonderlijke en unieke ligging met zicht op de baai van Nazare en een prachtig zicht op de Atlantische Oceaan. Tussen de Oceaan en de grond is het natuurgebied en mag er niet meer gebouwd worden zodat het prachtige zicht op de Oceaan, op de baai van Nazare en op Salgado Beach voor altijd behouden blijft. Vanop de grond kan u de golfslag horen.

Wij hebben lang gezocht om dergelijk perceel met dit uniek uitzicht en de rust die er aanwezig is te kunnen aankopen. Indien u interesse heeft in deze grond dan raden wij u aan deze eens te bezoeken om vast te stellen van welk panoramisch uitzicht (360°) u hier geniet en kan vaststellen dat u volledige privacy heeft door de wijze dat de te bouwen villa werd ingeplant. Indien gewenst kunnen wij de plannen van de villa doormailen. Langs gans Salgado Beach zal u geen dergelijke grond meer vinden.

   

Verkoop van prachtige bouwgrond in Canedo De Basto ( Noord Portugal)

Bouwgrond van ongeveer 4.500 m2 gelegen te Canedo De Basto tussen de wijngaardvelden, is te koop voor de prijs van 75.000 EUR. Geen bouwverplichting.

Verkoop van 5 nieuwbouwvilla’s in Vila Nova (Celorico De Basto-Noord Portugal)

 

De villa’s zijn te koop vanaf 124.500 EUR exclusief registratierechten die ongeveer 6,5% bedragen op de verkoopprijs. De villa’s zijn gelegen in een zeer rustige doodlopende straat in het authentiek Noord-Portugal. De gronden zijn ongeveer 500 m2 groot en elke villa is maximaal zuidelijk geörienteerd. Elke villa bestaat uit een mooie living voorzien van een open haard en open geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Er is de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 20.000 EUR een privé zwembad te voorzien. De start van de bouw zal normaal gezien plaatsvinden in maart 2018 en de bouw kan opgeleverd worden tegen juni 2019. Ikzelf ben Belg en woon op ongeveer 8 km van het project en zorg voor de volledige opvolging waarbij u kan rekenen op mijn 20-jarige ervaring als projectontwikkelaar in Belgie. Tevens staan wij onze klanten bij in de volledige administratieve afwikkeling. Voor degenen die zich definitief willen vestigen in Portugal zijn er heel wat fiscale voordelen die wij u met veel plezier zullen meedelen bij de afhandeling van uw dossier.

Indien u een betalende optie wil nemen op één van de villa’s dan kan u mij bereiken via mijn GSM +351914659963.

Voor onze klanten voorzien wij ook na de aankoop dat zij beroep kunnen doen op onze diensten voor het volledig onderhoud van zowel de tuin als de villa. Ook bij eventuele verhuur kunnen wij instaan voor de opvolging van de opkuis, de was en de afgifte van de sleutels aan de eventuele huurders.

Indien u een bezoek wil brengen aan dit nieuwe project dan kan u steeds onze villa huren in Sao Mamede op 8 km van de locatie van het nieuwbouw project, bij aankoop van een nieuwbouwvilla wordt de huurprijs van Sao Mamede (max. 6 nachten) dan in mindering gebracht van de aankoopprijs van de nieuwbouw villa, op die wijze kan u reeds de sfeer opsnuiven van een verblijf in dit prachtige gebied in Noord Portugal. Indien u echter wenst te verblijven in een hotel in de omgeving dan zullen wij tevens de prijs van uw hotelkamer voor max. 6 nachten terug betalen bij ondertekening van het koop contract met een max. 100 EUR/nacht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portefólio-casas-Al_3_.jpg